Medlemspresentation och ansvarsbyte!

 
 
 
 
- Vad heter du?
- Var kommer du ifrån?
- Hur kom du i kontakt med Islandshästen för första gången?
- Varför just islandshäst?
- Hur länge har du hållit på med hästar?
- Har du egen häst/foderhäst? Berätta om den!
- Skogsridning eller träning på bana/paddock?
- Har du något mål med din ridning?
Fyll gärna på med egna frågor!

Dessa frågor är grunden i det ni alla medlemmar kan använda er av när ni skriver om er själva. Det har blivit några medlemspresentationer i år, men det finns plats för många fler! Tveka inte att höra av dig till blogg@djarfur.se. Här kommer en presentation, och det är faktiskt från mig som är bloggansvarig här. Alltså...

Mitt namn är Simon Leidecker och jag kommer ursrpungligen från Oskarshamn. Jag har hållit på med islandshästar sen jag träffade min fru Hanna för dryga 10 år sedan. Hon hade och har fortarande token Léttir från Aneby som jag lärde mig tölta på, och inte minst lärde jag mig att sitta kvar.
 

 
En av hans specialiteter är nämligen att i full fart gira 90 grader rakt in i skogen. Det var dock inte alltid jag satt kvar...
 
 

 
Innan Hanna/Léttireran så red jag sporadiskt på mina systrars fjording, Lisa Larsson, och när sedan Lettir fick en skada för 6 år sedan kom Flekkur från Öringedal in i våra liv. Honom har jag lärt mig otroligt mycket på, en fantastisk häst som fann sig i alla misstag jag gjorde. Med Hannas hjälp blev vi ett samspelt ekipage som hade mycket roligt på tävlings- och träningsbanorna. 
 
 
 
 
 
Många äventyr ute i skog och mark blev det också, särskilt på Öland där vi är mycket på somrarna.
 
 


Att blanda träningsform med hästen är viktigt tycker jag. Både paddock/bana och skogen är roligt. Lagom mycket av varje. Ett tips för de som gillar att röra på sig men har lite ont om tid (som jag) är att springa tillsammans med sin häst. Det är oerhört givande, inte bara för bådas kondition utan också för samspelet och förhållandet mellan sig själv och sin kamrat.
 


 
 
Då vi fick en ljuvlig liten dotter för några månader sedan fick vår fina Flekkur flytta till en annan familj
och nu har jag en liten paus i ridningen. Men så småningom kommer vi att leta efter en ny
hästkamrat att utvecklas tillsammans med.
 
Med detta vill jag också passa på att säga att jag kommer avsäga mig uppdraget som bloggansvarig för Djarfur. Det finns säkert många där ute som är sugna på att hålla ordning på denna blogg, och om det är just DU så hör av dig till blogg@djarfur.se så kommer styrelsen att höra av sig.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0