Vår nya ordförande!

 
 
 
På årsmötet februari valdes Annelie Silvander till Djarfurs nya ordförande.
Här kommer en presentation ifrån henne!
 
///
 
Jag heter alltså Annelie Silvander och har suttit i styrelsen i två år som ledamot. Är 45 år och har två barn, varav jag delar intresset för islandshästen med min dotter Izabella 13 år. Har för övrigt fyra papillon och en border collie samt sex isländska höns. Jag har en bakgrund inom hundvärlden i föreningssammanhang, har arbetat i diverse styrelser och tävlat en hel del i agility, bruks, lydnad och utställning. Satte min dotter i ridskola på Gustavsgården innan hon fyllt fyra med hopp om att hon skulle falla för hästeriet istället för nån bollsport eller liknande...då jag är en överrvintrad hästtjej sedan barnsben. Satsningen lyckades!! Dock ett långt uppehåll under många år tills jag och en väninna tog en turridning på Gneisti i oktober 2010. Dottern gick då i ridskola här..Jag och min kompis tyckte detta var så fantastiskt kul så en månad senare åkte vi på hästköparresa till Skåne vilket resulterade i att jag köpte den första häst vi tittade på..skolbokexemel på vad man inte ska göra...Hästen hette Tjaldur från Tomarp (e Gyrdir fra Arbakka) och var fem år och inte töltsatt! I december 2010 kom han till Kungsbacka....Min väninna köpte såklart också e n islandshäst, dock tittade hon på två innan hon slog till:) Efter en tid så blev det så att dottern såg med sura ögon när jag red Tjalle...det var ju kanske mest hennes häst...(vi hade varit rörande överens inför inköp att vi skulle dela...)..Nu förstår ni säkert vart detta barkar...såklart fanns det en häst i stallet hos Natalie som jag älskat från första stund...femgångare som blandade lite hejvilt, rädd för bilar- men underbart pigg och rolig häst för övrigt...Så ett köp till med hjärtat och inte hjärnan...(det med trafiken är lite jobbigt ibland) så blev Saga från Smedbygget (e Atli fra Sydra Sködugli...typ) min i augusti 2011, mindre än ett år efter Tjalle kom!! (och väninnan köpte såklart en häst till sin dotter också) Numer har vi hästarna hemma vilket är supermysigt!
 
 
 
 
 
 
Engagerar mig I Djarfurs satsning på Lag SM och att få ihop ett lag som kan kvala 2013...Dett är ju stora skor att fylla från förra årets segerlag!! Jag var med som assisterande till Team Gneisti från Djarfur förra året där min dotter var med, tyckte det var väldigt kul, så nu kör vi på årets lag och hoppas komma med! För övrigt så arbetar jag inom Göteborgs stad, är jurist men arbetar med alkoholfrågor. Kommer att vara med och ta fram alkoholpolicyn, samt arbeta för ett Veteranmästerskap i Djarfur !!
Jag ser fram emot ett spännande år i Djarfur då vi står som värdar för Lag SM!! Hoppas att många kan och vill engagera sig och hjälpa till på ett eller annat sätt! En hjälpandehand kan behövas på många ställen, tveka inte att kontakta styrelsen om du kan hjälpa till!
Hälsar Annelie
 
///
 
Inom kort kommer ett inlägg från tävlingen på Eskilsby Gård som gick av stapeln i söndags den 3/3. Håll utkik  :-)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0