Vart tog våren vägen?

Just nu längtar nog de flesta av oss till lite varmare vindar och framför allt soligare väder! Tro det eller ej så är sommaren på intågande och nedan är en bild från 2009 och Andvari (Andi) fra Rödli då han semestrade lite på Öland med sina vänner Kveikja, Flekkur och Snöggur.
Tiden går fort och förra helgen var det Djarfur Open som även i år flöt på bra och vi har hört många glada och nöjda kommentarer. Det finns ju dock saker som vi kan bli bättre på och vi tar gärna emot förslag på hur vi kan förbättra vår verksamhet! Till dessa adresser kan man höra av sig:

Medlemsfrågor: netha@pethsson.com

Tävlingsanmälningar och annat till tävlingskommitén: tavling@djarfur.se, ulrika.persson@sca.com

Huvudansvarig för innehållet samt strukturfrågor och administratör för hemsidan:

mats@djarfur.se

Annonser: annons@djarfur.se

Inlägg och bilder till bloggen: blogg@djarfur.se


Nedan ser du Náttfaradís från Stubbekas som tillsammans med Malin Lundin vann ett fint Boett täcke under helgens tävling. Hon, Malin alltså, har på ett föredömligt sätt mailat oss denna fina bild.
Tveka inte att gör detsamma!

 

Vestur (västsvenska islandhästklubbar i samarbete) har startat ett tema som kallas "Sund Islandshäst i Väst" och bjuder in till en första träff på Larsagården i Nossebro torsdagen den 24/5 kl. 18.00. Mer info på www.vestur.se/utbildning.html

LAG-SM
  • Lag-SM uttagning på Klevsvik den 26 maj
Det är då team Djarfur, team Dalhem, team Jór, team Vaengur och team Landi tampas om att få tävla på Säve i augusti (se nedan). Kom och heja på våra duktiga ungdomar, ta en fika och köp några lotter! Det kommer att bli en dag fullspäckad med inte bara de "vanliga" ovalbanegrenarna, utan även mer udda (och roliga) grenar som dressyr, show, flagglopp, trail och terräng. Tidsprogrammet kommer att publiceras nästa vecka.

Om du vill delta som funktionär (vilket alltid är välkommet då många händer behövs) så skicka ett mail till tavling@djarfur.se, eller acceptera evenemanget i Facebookgruppen.

  • Lag-Sm och Junior-SM 10-12 augusti på Sävebanan.
Då skall vi förutom heja på våra lag härifrån trakten också stötta Jór som medarrangör. Vi skall bemanna sekreteriatet med 3-4 personer alla tre dagarna. Djarfur söker därför dig som kan ställa upp hela eller delar av dagar för att mata in poäng i datorprogramet IceTest. Du får instruktioner så förkunskaper är inget krav. Lite allmän datorvana och vilja att hjälpa till räcker långt. Meddela Mats på mail när du kan! mats@djarfur.se
Vi utlovar en härlig ungdomstävling och ett glatt gäng!
Vi söker också grensponsorer för just denna tävling. Det kostar 1000:- per gren och om man är intresserad att sponsra på detta sätt så hör man av sig till karin.hemma@telia.com.Avslutningsvis en bild från år 2010 då vårt fantastiska gäng från Djarfur blev 2:a för andra året i rad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0