Vår och nystart!

Frid över Stall Klevsvik!

Det var ett fridfullt lugn över ovalbanan på Klevsik idag. Men om mindre än en vecka är det dags för Djarfur Open och det har varit fullbokat sedan länge nu. Så det kommer bli febril aktivitet framöver, inte bara på tävlingsdagen på lördag utan hela veckan kommer det fixas inför vår första och tydligen väldigt omtyckta tävling. Finns det plats i almanackan för att vara funktionär så tas det som vanligt tacksamt emot!

Våra hästar Flekkur från Öringedal och Léttir från Aneby.

Vi som skriver nu är Simon & Hanna Leidecker och vi har fått förtoendet att ha ansvar för Djarfurs blogg. Vi skall försöka se till att den uppdateras lite oftare och visa på all den aktivitet som verkligen finns i Djarfur. Vi hade dock inte tänkt göra det själva utan vi vill såklart ha ER hjälp. Ni får hemskt gärna skicka in en bild, en mening eller en roman om er och kanske er hästs äventyr. Allt aktivitet som rör klubben och dess medlemmar är välkommet! Maila oss på djarfur@blogg.se. Här ovan är våra hästar Flekkur från Öringedal och Léttir från Aneby.

Idag övades det trail och terräng inför Lag-SMuttagningen den 26 Maj.

Denna bild är tagen idag av Karin Andersson och det är Djarfurs ungdomar som övar trail och terräng på Alafors gård. De duktiga tjejerna har både planerat och genomfört allt utom transportering själva! Vi önskar dom Lycka Till på Lag-SMuttagningen som äger rum på Klevsikbanan den 26/5.

Hoppas nu alla får en fortsatt härlig vår och att vi ses på aktiviteter runt om i Djarfurland!
Glöm inte
djarfur@blogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0