Djarfur Open - rapport från cafét :)

Wow, vilken dag som funktionär i Djarfur Opens cafeteria! Det var ett riktigt tufft jobb som startade redan 04.30  och slutade 19.30.

Alltså, 04.30 vaknade jag och min hund Valle (Valle vaknade motvilligt så tidigt, men lite filmjölk fick igång honom, en kopp kaffe fick igång mig). Så vaknade man fint innan jag och min Valle gick på en halvtimmas promenad innan vi drog iväg till Klevsvik. Typ 06 var vi där för att förbereda ett gott mottagande av de först anlända ryttarna. Kaffe och smörgås, verkade uppskattat, inte minst bland dem som övernattat sedan fredagen.


Phuuu- sedan drog det igång - smörgåsar, kaffe, te i mängder jag inte kunnat ana! 2 timmar med full ruljans....


Vid första paus och lunchuppehåll sålde vi "hur-många-som-helst"  toast. Ni kan tro att det är enkelt, men räkna ut hur många kombinationer det kan bli av fem ingredienser.... MEN, jag tror att alla fick vad de ville ha. Gulaschsoppan var en  succé till lunch. Måste erkänna att jag var överraskad av att så många valde detta nyttiga alternativ!

Tur att vi har så många bakare, för efter lunch kom efterfrågan på kaffe och kaka. Ojoj, kladdkaka med grädde är en favorit. Senare kom gottisuget... förstås massor av energi som förbrukats av båda ryttare och åskådare. Vårt "smörgåsbord" av godis uppskattades verkligen och det var inte mycket kvar när vi packade ihop. 

Tro mig, det är tufft att jobba i cafeterian, men otroligt kul också då man möter nästan alla som är på plats, funktionärer, tävlande, besökare, domare och en och annan nyfiken som vill veta vad som pågår. Jag har inte förut tänkt på hur mycket arbete det ligger bakom ett bra café, och en stor eloge till er som gjort detta tidigare under lång tid!!!


Min lille Valle som ser så vuxen ut, men beter sig väldigt barnsligt - han är bara 10 månader... var så tapper med så många timmar i bilen - han
får skälla och flirta med lekkamrater dess emellan , eller hur?

Sen, Bittan och jag. Vi hade bara träffats en gång förut , men vilket team vi blev!! Vi gör det lika bra nästa gång - eller hur?


Jag tror (i alla fall hoppas) att vi supportat tävlande, besökare och funktionärer på ett sätt som gjort denna lördagen till en bra dag!!


//Agneta Lindmark (och Valle på ett hörn)

Trackback
RSS 2.0