Styrelsen går in i 2000-talet

I lördags tog styrelsen ett steg in i 2000-talet! Vi hade webbkurs med vår IT-expert Mats Adler. Deltagare var några ur styrelsen samt vår tävlingsledare Ulrika Persson.
Djarfurs nya hemsida tillåter att man kan lägga upp flera användare som kan logga in på hemsidan och göra uppdateringar och nya inlägg. Alltså har den gamla rollen som Webmaster mer eller mindre försvunnit även om Mats fortfarande är inne och städar efter oss ibland, eller hjälper till att leta upp inlägg som vi lyckats slarva bort...
Detta upplägg skall förhoppningsvis borga för att hemsidan alltid hålls uppdaterad med avseende på det "fasta" innehållet, och att nyheter skall komma ut snabbt och lätt. Väldigt användbart inte minst i samband med våra tävlingar då vi behöver ha ut startlistor och ryttarbrev och annan information.
Vi planerar också att starta en annonssida där medlemmarna kan lägga in radannonser. Mer info om det kommer!
En annan nyhet är att vi har fått ett par bloggredaktörer - Hanna och Sinom Leidecker. De kommer att se till att bloggen hålls uppdaterad med artiklar från Djarfurarrangemang, antingen genom att skriva själva eller genom att engagera någon som skickar in text och bild. Självklart är alla Djarfurs medlemmar välkomna att skicka in bidrag till bloggen så att vi får en levande och intressant blogg!

Bidrag kan skickas till blogg@djarfur.seVid tangentbordet: Webbexpert Karin Andersson
Trackback
RSS 2.0