Slutet gott, allting gott!

Så är årets Lag SM avklarat! Djarfur slutade på en femteplats. Det är vi otroligt nöjda med, med tanke på att vissa moment i tävlingen gick "sådär". Dagens stora händelse på söndagen var lagshowen. I år var temat Avatar - filmen alltså. Tjejerna hade lagt ner mycket tid och möda på att dramatisera och kadriljisera handlingen, och inte minst på kostymeringen!Här står två "bovar" (Ida och Louise) beredda på att starta sina rymdskepp och flyga in på Avatar-planeten.Här kommer avatarerna ridande för att rädda sitt levande träd (Malin).Aj aj aj, nu blir Avatarnerna beskjutna av bovarna! Ida har vattenkanonen i högsta hugg.Lägg märke på den fina svansen på Avatar-hästen!Nu har Avataren Emma blivit nedskjuten av bovarna. Gýdja står nu lös......inser hon, och beslutar sig för att lämna banan och alla dumheter.Avataren Janina slänger över Glois tyglar till Felicia och springer efter Gýdja som skenar ut från banan (i ytterst behärskad skritt). Då beslutar sig Gloi för att följa efter, och sliter sig ur Felicias grepp! Kaoset är ett faktum!Under tiden försöker bovarna hugga ner Avatarernas levande träd, men blir lite förbryllade av händelserna på andra sidan banan och glömmer bort att vara farliga för ett ögonblick.Men så småningom är alla hästar infångade och infösta på banan igen, och alla Avatarer återuppväckta och på krigsstigen. Men de hade tappat tråden lite, och red lite åt fel håll så kaoset fortsatte en stund...
Lägg märke till Býrs fina Avatar-ränder! Alla hästarna var randiga, men det syns så klart bättre på en musblack.Till slut (efter vad som kändes som en evighet efter allt strul) var bovarna omringade av Avatarerna och beslutar sig för att springa till sina rymdskepp och flyga hem.Slutet gott, allting gott! Avatarerna tackar för sig och lämnade banan - ilskna som bin och så klart besvikna över att det inte gått som de tänkt sig. Men det gick snart över! Ida och Louise hade hjärtans roligt i allafall när de rusade omkring och sköt med vattenpistoler!

Andra teman för lagshower i år var "Pirates of the Carribean" (tre nummer), cirkus, dramatiserad tävling (två nummer), Robin Hood (Plagiat! Hade vi förra året!) prinsessor, troll och Tjuren Ferdinand.

Prisutdelningen var som vanligt urspännande! Vi konstaterade att vi inte kom på fjortonde plats (jaa, inte sist), inte trettonde, inte tolfte... För varje upprop steg spänningen. När Vaengur presenterades som sexa förstod vi att vi var på färgplats, och mycket riktigt, femman var vi! Men gladast blev vi när vi hörde att Stormur blev tvåa, för det innebar att Jór vann och att Lag SM troligen kommer att gå av stapeln i västsverige nästa år. Vi har lovat att hjälpa till, så vi hoppas att Jór orkar ta detta stora arrangemang!

Idag har Kungsbacka Tidning varit och gjort intervju med tjejerna och lagledare Louise. Håll utkik efter reportaget i tidningen!Tack alla som var med, tack laget, tack föräldrar och tack vädergudarna för bra väder. Vi hoppas på revansch nästa år! Minst trea! Men inte etta, för då "måste" man arrangera... ;-)
Trackback
RSS 2.0