Nu är det dags igen! Lag SM 2011

Sådär, nu är vi på gång igen! Nu är Djarfurs Lag SM lag 2011 på plats i Mönsterås. Laget består i år av Ida Adler på Vopni, Emma Härnström på Gydja, Janina Larsson på Gloi, Felicia Torstensson på Svipur och Josefine Falkman på Byr. Josefine axlar den tuffa rollen som reserv, och måste ha koll på allt! Dessutom är Sofia Fredriksson också på plats för att representera Djarfur på Junior SM. Eftersom hennes egna häst Loki fortfarande är konvalecent rider hon mamma Julias häst Klára.
Strax efter kl 17 anlände vi till tävlingsplatsen i Mönsterås. Med erfarenhet av vädret förra året har vi oroligt kollat alla tillgängliga prognoser hela veckan. Idag var regn utlovat, men ända fram tills nu har det inte handlat om mer än några enstaka droppar. I skrivandes stund har dock ett präktigt åskväder med blixt, dunder och ösregn brutit ut!
Iallafall, hagar är byggda, hästarnas boxar spånade, banan provriden och hästarna installerade i tältstallet. Allt är klart för start i morgon. Först ut är Felicia i klassen V4, därefter Ida i V3. Sedan ska Janina rida femgång (på en fyrgångshäst), Emma ska rida flagglopp (höga förväntningar efter segern förra året) och Josefine och Janina rider T6. Klassen T5 rids av Emma och dagens sista klass är terräng där Janina ska i elden igen.
Nu sitter ungdomarna och lägger sista handen vid sitt lagshow program som skall lämnas in i morgon bitti. Sedan är det sängdags. Natti natti!
Trackback
RSS 2.0