Whått väder!?!

Nu i helgen (3 - 4 oktober) gick Djarfurs höstritt av stapeln! Visst är det märkligt att en utomhusaktivitet man planerat månader i förväg visar sig vara förlagd på två dagar med urdåligt väder omgivet av dagar med idel fint höstväder? Nåja, det stoppar ju inte oss islandshästentusiaster. På lördagen gav sig hela 16 ekipage iväg från Klevsviks gårdsplan nästan exakt på utsatt tid. Bara det är en bedrift! Då regnade det inte. Fyra timmar senare landade allihopa hemma hos Susanne och Mathias i Hallås - i ösregn.
Efter att alla hästar blivit omsedda och omhändertagna väntade trevligt umgänge med filmvisning (SM 2008), tacos och givevis en massa prat.
Dagen därpå var det 12 ekipage som gav sig iväg mot Klevsvik igen (jodå, det var planerat, det var ingen som rymde under natten). Nu var det högt tempo på grusvägarna, tur att vi inte mötte några bilar... Kanske nästa klubbaktivitet skall vara en "vett och etikett i trafiken"-kurs? Nåja, allt avlöpte väl, det regnade inte och den starka blåsten märkte vi inte så mycket av förrän vi kom fram till blåshålet Klevsvik.
Trevligt var det i allafall, och roligt att så många ville och kunde följa med! Det här tar vi gärna repris på! Stort tack till Susanne och Mathias för iniativet och husrummet.
Läs gärna utförligare referat på Susannes blogg: http://kveikja.blogg.se/2009/october/hostritt-med-djarfur.html

 Hökull och Gydja förbereder sig

 Mer förberedelser

 Snart bär det iväg!

 Hela lördagsgänget, gula och granna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0