Lyckat Alternativ KM!

Så har vi klarat av Alternativ KM 2009 - det första på fem år! 105 starter i 13 klasser - det ni! Vädret var inte på topp, men vi som var med på långritten förra helgen tyckte att det var jämförelsevis torrt... Däremot kryper kylan in i märgen efter ett tag, speciellt om man inte rör så mycket på sig. All heder åt våra tappra funktionärer och tappra domare Louise Rosengren som nog var ganska så kalla när dagen var över.
Roligt var det i allafall! Underbart med en tävling där man får göra lite som man vill - ösa ut rosetter i glada färger även om ekipagen inte hållit sig på banan hela tiden. En sådan här dag ska man vara lite extra snäll, för den här tävlingen är bara till för att vi ska ha roligt.
Höstmöte har vi också haft, men rekordmånga deltagare! Inte så dumt att förlägga det i samband med tävling och bjuda på lunch. Då kommer folk... :-) Utförligt protokoll kommer, men vi kan redan nu meddela att nu har vi fulltalig valberedning, förhoppningsvis kommer en ny redaktör för Djarfurbladet och vi har diskuterat lite runt nästa års tävlingar och motioner till SIF:s riksårsmöte.

 
Delad förstaplats i 2-gång barn - Felicia på Svipur och Josefine på Byr

Snöggur satsade allt på fart medans Kolle satsade på att inte bli nedsölad med öl


Hans och Nathalie snackar taktik


Ylur väntar ivrigt på att få springa medans Mats serverar Ulrika öl


Sokki funderar på vilket på åt vilket håll hem är?


Galopp för 5,0


Mycket folk på plats!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0