Visst har det varit fest!

Lördag 26 september gick Djarfurs 15-årsfest av stapeln på Stora Enens båtklubb i Onsala. 28 festglada Djarfuriter träffades och åt och drack gott, dansade och minglade. När "Askungarna" lämnat festen vid halvtolvtiden satt resten av gänget kvar och tjöööötade natten lång! Det är inte så ofta vi träffas och hinner prata riktigt så mycket!
Trevligt var det, och väldigt roligt att se er alla så snygga och renputsade! Inga skitiga naglar eller slitna ridbyxor så långt ögat nådde, utan den här kvällen var det glitter och glamour som gällde.
Ni kanske undrar varför ingen rapportering skett från festen förrän nu? Det var absolut inte så att de skedde några skandaler som behövde tystas ner i allafall. Nej, anledningen är enklare än så - brist på bilder! Eder trogna bloggares kamera (läs telefon) råkade ut för ett litet missöde (läs föll ner i toaletten) strax efter festen. Som tur var fanns det fler som hade haft telefonen med sig, så här kommer äntligen lite bildbevis! Vi tackar Malin Stark för att hon bidragit med sina bilder!
Tyvärr finns ingen bild på tårtan - och det är synd. Den stod för en del av underhållningen då det med stora bokstäver stod "Darfur 15 år" på dem. Hur tänkte de egentligen på konditoriet? Nåja, vi fick oss ett gott skratt i allafall.


Fint dukat och pyntat - innan anstormningen


Smaskiga välkomstdrinkar


Vackert och färglatt!


Mmmm, mums!


Två tredjedelar av festkommittén, Eva Stark och Marie Caiman. Förutom de var Josefine Sjöstrand med och arrangerade.


Mingel - även om de försöker gömma sig känner vi igen Marie, Louise, Ulrika, Louice och Eva. På bordet bakom dem fanns en PC med ett bildspel med massor av roliga gamla bilder!


Mat och prat


Bandet - Rickard Borgström med vänner


Här svängs det på de lurviga!


Hans är igång igen...


...och igen! Och en mannen kan dansa. Vad sägs om att anordna en danskurs inför 20-årsfesten? ;-)

Tusen tack till festkommittén och alla ni som kom och firade Djarfurs 15-årsjubileum!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0